MEG
Η Μονοαιθυλενογλυκόλη (MEG) είναι ένα διαυγές, υψηλού βρασμού, υγροσκοπικό, χαμηλής πτητικότητας υγρό με ελάχιστα αντιληπτή οσμή. Αναμιγνύεται με νερό. Η Μονοαιθυλενογλυκόλη (MEG) είναι πιο υγροσκοπιή από τη γλυκερίνη. Υπό κανονικές συνθήκες, η άνυδρη μονοαιθυλενογλυκόλη (MEG) δεν διαβρώνει τα συμβατικά μέταλλα. Σε υψηλές θερμοκρασίες όμως έχει διαβρωτικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα εάν έχει απορροφήσει υγρασία.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Χρήσιμες πληροφορίες
Δελτία δεδομένων ασφαλείας (MSDS) για το προϊόν παρέχονται εφόσον ζητηθούν.
Copyright 2019 - ALFAPRODUCTS | Powered by NORTHBRIDGE